Tankar om Readly

Såhär i juletid kan det vara trevligt att ta sig tid att läsa magasin. Jag har följt Readly ett tag nu och använder tillsvidare deras generösa gratisvariant. Readly introducerades under 2013 som ett tidningarnas Spotify. Det har gått bra och under november lanserades tjänsten i USA.

Kul att komma hem och testa Readly-appen för Windows 8. Det ultimata måste vara att läsa den på läsplatta, på datorn blev det ganska hoppigt och rörigt för oss. Man kan inte zooma och tidningarnas format passar inte riktigt skärmens liggande. Bra att man kan anpassa mellan helsida och uppslag men med uppslaget kom man för långt ifrån innehållet på något vis.

Det hade varit kanonbra med lite mer intern länkning i tidningen och kanske även externt ut till andra sajter som omnämns. Att göra om innehållsförteckningen till en lista där man kan klicka sig till den sidan man blir intresserad av att läsa kanske kunde vara ett första steg.

Man önskar sig lite mer helt enkelt. Utbudet får i alla fall tummen upp av mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.