Pipor och bakluckemusik

Malmö reinkarnerades igår. Jag cyklade mellan hjärnarbetet (stillasittande arbetsplats) och kroppsarbetet (träningen). På vägen tog jag en paus med min energibar och recovery-dryck på en bänk i en park. Mötte ett flertal människor utan jackor på sig. Det satt folk på filtar och utemöbler, de rökte vattenpipa accopanjerat till musik från bilar där de höjt volymen och låtit luckan vara öppen. Vackert tänkte jag, läste lite Henrik Fexeus och drog vidare till yogaklassen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.